Serveis

Consultoria sistèmica per a organitzacions i persones emprenedores

Consultoria sistèmica per a organitzacions i persones emprenedores

Serveis

Consultoria sistèmica per a organitzacions i persones emprenedores

Consultoria sistèmica per a organitzacions i persones emprenedores

Consultoria Sistèmica

Incorporem el pensament sistèmic en l’assessorament a empreses, organitzacions, institucions i administració pública

A Okirü, creiem que cada organització és un ecosistema únic. Amb la nostra experiència en consultoria sistèmica, oferim una perspectiva ampla i profunda, especialment en l’àmbit de les organitzacions, empreses i administració pública.

L’enfocament sistèmic aborda els objectes i fenòmens com a part d’un tot. No és la suma d’elements, sinó un conjunt d’elements que es troben en interacció, de forma integral, que produeix noves qualitats amb característiques diferents el resultat del qual és d’un ordre diferent al dels components que el formen i suposen un salt qualitatiu.

En aquells casos en què treballem amb la metodologia de les constel·lacions organitzacionals obtenim, en un temps reduït, una gran quantitat d’informació rellevant sobre un sistema. La mida del respectiu sistema no té gens d’importància decisiva. Així, es pot treballar el tema de diverses empreses d’un grup, o la pregunta de per què en un equip els membres canvien constantment. Poden servir a la persona que configura la situació per aclarir el seu propi paper i el seu lloc en el sistema en què treballa o dirigeix.

okirü dos punts blau
okirü dos punts groc

Ajudem les organitzacions a identificar dinàmiques ocultes i a dissenyar noves estratègies per a un funcionament òptim

(Re) Disseny dels elements de la cultura corporativa

Facilitem la construcció d’una cultura conscient. Sincronitzant valors, acompanyem les organitzacions a generar un impacte positiu.

VULL SABER-NE MÉS

Disseny ad-hoc de l’experiència de persona empleada

Com assegurar una bona experiència de client o de pacient o de persona usuària si no hi ha un fil conductor entre aquesta experiència i la de les persones que formen part d’una organització?

VULL SABER-NE MÉS

Elaboració de plans estratègics en contextos de complexitat

Definir l’estratègia corporativa i formular objectius i resultats, ajuda les organitzacions a assolir el seu propòsit i a posicionar-se en el seu entorn de manera positiva bo i augmentant el seu valor reputacional.

VULL SABER-NE MÉS
okirü dos punts groc

Construcció de models de comportament corporatiu i disseny de diccionaris de competències amb comportaments associats

Un model de comportament o un diccionari de competències són eines de gestió d’equips i persones que permeten actuar en selecció, formació, avaluació i desenvolupament de les persones en el context de la cultura corporativa.

VULL SABER-NE MÉS

Detecció de necessitats formatives, elaboració de plans de formació i de desenvolupament

Ajustar les competències professionals a les necessitats organitzatives apareix com un avantatge competitiu i dota dels coneixements, habilitats i actituds necessaris per a l’assoliment dels resultats desitjats tant en concepte de beneficis de companyia com dels relatius al talent intern.

VULL SABER-NE MÉS

Disseny de sistemes i eines per a la captació, selecció, l’avaluació i el desenvolupament de talent

És evident la necessitat per part de les empreses de la captació i fidelització del talent. En aquest sentit, les organitzacions necessiten integrar estratègies que puguin garantir les millors habilitats dels seus treballadors i treballadores.

VULL SABER-NE MÉS
okirü dos punts vermell

Disseny de continguts formatius i experiències d’aprenentatge per a plataformes e-learning

Dissenyem experiències e-learning per a empreses, organitzacions, institucions i administració pública.

VULL SABER-NE MÉS

Emprenedoria i intraemprenedoria

Facilitem processos d’emprenedoria i intraemprenedoria, fonamentats en la generació de noves oportunitats i col·laborar en l’impuls de les mateixes

VULL SABER-NE MÉS

Elaboració de plans d’igualtat de gènere

Les empreses del futur, que vulguin ser presents en el desenvolupament d’una societat equilibrada i gestionar, de la millor manera, el talent que aporta la dona

VULL SABER-NE MÉS

Constel·lacions organitzacionals

L’enfocament de les constel·lacions organitzacionals ens ajuda a entendre assumptes organitzatius i factors d’èxit de l’empresa

VULL SABER-NE MÉS

Consultoria en Administració Pública

Amb una experiència sòlida en el sector públic, oferim consultoria especialitzada per a l’administració pública

VULL SABER-NE MÉS

Acompanyament en el disseny i elaboració de plans de comunicació estratègica

Definir i implementar un pla de comunicació estratègica eficaç és clau per a qualsevol organització o institució per enfortir el seu perfil

VULL SABER-NE MÉS