Sobre nosaltres

Sobre nosaltres

“…procurar ser gestores del canvi i convertir-se en elements de transformació i millora per a la societat.”

Una nova era

Ens trobem en una nova era on la tecnologia impacta en la manera com treballem, en la feina que fem, en el nostre entorn laboral. Per això, la visió de les organitzacions en relació amb la gestió de persones està canviant; de fet, ja ha canviat. No obstant això, algunes organitzacions encara no han portat a terme el canvi de paradigma en la gestió. És fonamental que introdueixin noves formes de fer per tal de continuar obtenint resultats i en definitiva estar alineats amb els seus valors, missió i propòsit.

okirü dos punts vermell

Relacionar-se i comunicar-se

Les tendències del mercat laboral estan en sintonia amb la cerca de persones que siguin adaptables i flexibles, que siguin capaces d’aprendre de manera autònoma, que siguin creatives i innovadores i que sàpiguen relacionar-se i comunicar-se adequadament. Les capacitats analítiques, d’ús de noves tecnologies i les competències interculturals també són fonamentals a l’hora d’estar integrat en el mercat laboral.

A Okirü creiem en la promoció de la intel·ligència conversacional i en l’ús d’un llenguatge no violent.

okirü dos punts vermell

Aportar els propis talents

Així mateix, el mercat laboral està en constant transformació i, per tant, es requereix capacitat per adaptar-se als nous canvis tecnològics que seran fonamentals per tal de poder conviure amb la intel·ligència artificial. Les persones seran clau sempre que sàpiguen aportar allò que les diferencia de les màquines i la robòtica, d’aquí la importància de ser coneixedores dels propis talents i aportar-los a l’organització.

Una visió sistèmica

En aquest context, Okirü té el seu sentit en la mesura que incorpora el valor d’acompanyar a les persones a gestionar els canvis dins les organitzacions, tot aportant la nostra experiència i coneixement, i una visió sistèmica, que ajuda a construir organitzacions equilibrades i en sintonia amb l’entorn, per procurar ser gestores del canvi i convertir-se en elements de transformació i millora per a la societat.

”Soles podem fer tan poc; juntes podem fer tant.”

– Helen Keller

Montse Bordas Santacreu

Llicenciada en Psicologia. Diplomada en Recursos Humans. Postgrau Noves Persones per a Nous Reptes. Màster en Direcció d’Administracions Locals. Certificada Internacional en Systemic Management i Constel.lacions Organitzacionals.

Montse Ferrer Masagué

Llicenciada en Dret. Màster en Coaching i Lideratge Personal. Certificada Internacional en Systemic Management i Constel.lacions Organitzacionals.

David Garcia Valls

Llicenciat en Ciències, Informàtica. Llicenciat en Psicologia. Advanced Certified Professional & Executive Coach. Especialista en trauma relacional, dol i pèrdua. Psicòleg sanitari col·legiat.